Sve je isto,samo njega nema!

Sve je isto,samo njega nema!

 

Neško Čestić je podneo ostavku !

Mislim da SNS,to nije smeo da dozvoli!

Kada ovo kažem, naravno da ne žalim zbog njegovog odlaska, već žalim što je otišao na ovakav način.

Žalim, što su mu na kraju puta, kojim je tako samouvereno koračao, dozvolili, makar prividno, da ode dostojanstveno, sam.

Ovako su Nešku Čestiću, ili ti „bitangi“ omogućili da se povuče, i da u toj pismenoj ostavci kao razlog odlaska navade bilo šta, a da pravi razlog , i ako svi znamo šta je u pitanju, ostane skriven, ispod nekog tepiha.

Tom iznuđenom ostavkom, sprečeno je da se sa skupštinske govornice čuje bilo kakva rasprava o njegovom poslovanju, o stvarnim razlozima njegovog odlaska, i barem je malo zataškano, šta  je sve učinio.

Ni danas, na zasedanje skupštine opštine Srbobran, Čestić se nije pojavio. Nije došao da pogleda odbornike u oči, ni da se obrati sa skupštinske govornice građanima, koji su žarko želeli da ga čuju poslednji put.

Epizodna uloga, sada već bivšeg predsednika opštine Srbobran Neška Čestića, je završena! Trajao je godinu dana! A za tih godinu dana nam je naneo više štete, nego što naši građani mogu i da zamisle. Razmere kriminalnih radnji, te osvedečene „bitange“, su nesagledive, nepopravljive i Srbobran će još dugo trpeti zbog njih.

 

Prosto je neverovatno ponašanje tog čoveka, neverovatno je, sa koliko žara nas je pljačkao.

Ne postoji ni jedna faktura koju je ta „bitanga“ potpisala i platila, a da iz nje nije imao procenat.

Ne postoji ni jedna javna nabavka, a da nije bio ugrađen i on lično.

Njegova pljačkaška pohlepa ga je odvela toliko daleko, da je plaćao i za izmišljene poslove. Da je isplaćivao avanse od 50% za izvođenje građevinskih radova,  i ako još nije bila urađena ni projektna dokumentacija. Gde su plaćanja za  čuveno cveće i održavanje zelenila, plaćanja za staze, renoviranja, plaćanja raznim udružejima, održavanja semafora, osveživači, trovanje buba, raznorazna košenja i uređenja, renoviranja salaša i ko zna još čega.Keterinzi koji su  kada on plaća, skuplji čak 300%. Gde su završavale kojekakve mašine i vozila koja je platila opština, odnosno građani? O  Sutomoru  da ne govorim, o tome sam pisao nekoliko puta. Ne moram da podsećam o toj užasnoj prevari, koja je prelila čašu! Vrhunac njegovog ludila je izdavanje lokala u okviru odmarališta.Tu će leteti perije na sve strane i epilog te prevare će biti zanimljiv!!!

 

Punih 7 meseci Slobodni Srbobran piše o „vladanju“ tog čoveka. Upozorava, dokumentuje njegove kriminalne aktivnosti, obraća se građanima naše opštine, ali i rukovodstvu-a SNS-a na najvišem nivou.

Uvek sa jasno izraženim stavom! Oterajte čoveka koji radi i protiv naše opštine, ali i protiv SNS-a.

 

Danas je ta njegova “ostavka” prihvaćena, i izabran je novi predsednik  opštine. Radivoje Paroški. Izabrana je i nova predsednica skupštine, Milena Alargić. Samo je „bitanga“ otišla!!!

I šta sada?

Iskoristiću ovu priliku da se u ime građana naše opštine zahvalim ljudima iz vrha SNS koji su doneli odluku, da se ova „bitanga“ najuri. Takođe ću ih podsetiti na činjenicu da Čestić sve ovo nije mogao sam da izvede, da je imao saradnike koji su sve gledali i odobravali, zarad svojih ličih interesa. Zamoliću ih u ime građana naše opštine da ne stanu na ovome i da u najskorije vreme jednom velikom „metlom“, pometu svoje dvorište do kraja, i vrate Srbobranu nadu u bolju budućnost.

 

Bez toga….džaba ste krečili!

M.S.

 

Share this post

Comments (75)

 • Stari-novi Reply

  Slusam smejuriju od skupstine.Marksista se napricao,nisam bas shvatila sta je pisac hteo da kaze.Obecao je stednju i prosperitet.Pa,ko je do sad bio u vlasti.Vidim samo da smo dobili srbobransku Maju Gojkovic.Malobrojnoj opoziciju uzima rec,a posmatracima preti izbacivanjem.Vidim da cemo se nauzivati u naprednjackim tekovinama.Kako gore tako i na lokalu.

  July 4, 2017 at 8:17 am
  • Didero Reply

   Ziveci u stranoj zemlji zelim da se zahvalim Slobodnom Srbobranu o svim temama na koje nailazimo.
   Ali imajuci familiju u mediju u Vojvodini Dosla sam do znanja i zakljucka da je to samo jedan deo sto nas jadan narod zna sta se desava … Novinari znaju mnogo vise ali se vrsi pritisak na njih i nesmu sve da objave. Tuzno da u dvadeset prvom veku u Srbiji vlada Diktatura i Korupcija ….Nas narod nezna sta je Demokracija… A to je naj vaznije za nasu decu …Izvinjavam se sto sam se ubacila i osim teme sam…Ali mislim da svakoj kuci ili domu je tema kako da prezivi… Izvinjavam se jos na mojim losim sastavom recenica jer samo imam 3 razreda zavrsene osnovne skole u Vojvodini … Pozdrav Srbobranu ,Turiji i Nadalju . Moj rodni kraj …. Nedozvolite , boritese jer mi smo poseban narod …. Unikat …

   July 7, 2017 at 9:04 am
   • Didero Reply

    Htela bih da dodam… Medije su finansirana od opstina … I plus sponzora … Znaci jako je malo novinara da smeju da objave u medijima istinu … Jer se vrsi pritisak na njih i plus opstina gleda da im da jako malo … Slobodni novinari nemaju mogucnost da prezive … Bilo bi dobro kad bi Slobodni novinari dali Temu: Rad nasih novinara u Srbiji … Da narod zna kako nasa vlada drzi i medije … Pa mi u stranoj zemlji smo se uverili … A u Srbiji ? Kad god upalimo TV Vucic na bilo kom kanalu .. Mobilisao medije . Posto imam 2 drzavljansta u zemlji kojoj zivim naseg precednika vidimo samo kad je potrebno . Jel stalno radi . A Nas u Srbiji ? Neznam kad radi ?U SR. stalno na TV… Mi vise u stranoj zemlji ni nepalimo SR; TV … Sramota …

    July 7, 2017 at 9:20 am
 • maja od srbobrana Reply

  Najnoviji prilog parlamentarnoj demokratiji. Predsednica skupštine ne dozvoljava diskusiju o predloženom kandidatu. NIJE PO POSLOVNIKU?! I već na početku prvi biser: “Kada niste diskutuvali o meni, ne možete ni o njemu!”. Čekamo sledeće! Ko nađe ovakav primer od osnivanja plemenskih saveta, pa do modernih skupština ili parlamenata nek javi. Pa diskutovalo se i o Ani Brnabić.

  July 4, 2017 at 8:47 am
 • broj 1 Reply

  I eto ode đilkoš i dođoše bilmezi i bizgovi !

  July 4, 2017 at 9:56 am
 • sve je isto Reply

  Otisao ovaj dosao drugi koji nije nista bolji od Ceska. Ostale su Ceskove sluge,tako da nama ovo ne znaci nista.

  July 4, 2017 at 10:13 am
 • Neko sa strane Reply

  Nije isto i nemoze biti, obzirom da njega nema!
  Uskoro ce srbobranska slava, razlog vise da se proslavi i njegov odlazak.
  Postovani gospodine Stijacic,
  Hvala Vam na svemu: volji, trudu, vremenu, profesionalnom, objektivnom i iscrpnom obvestavanju, istrajnosti…
  Medjutim, zabrinjava Vasa konstatacija i zaljenje: “Zalim, sto su mu na kraju puta, kojim je tako samouvereno koracao, dozvolili, makar prividno, da ode dostojanstveno, sam.”
  Pa zar nije morao da ode ? Primoran! On je OTERAN! Doduse, nije oteran govnjivom motkom, ali se i ovoga puta potvrdilo da je “jaka pisana rec najubojitije oruzje”. To je civilizacijski postupak. Vama posebna zahvalnost.
  O njemu i njegovom “dostojansvenom odlasku” nema ni pomisli, a Jedino je dostojanstven nacin na koji ste Vi gospodine Stijaciju pomogli i uspeli da se oslobodimo ovog zla ( protuva ne zasluzuje ni ime da mu se spomene).
  Moje pitanje – koja je Prozedere i sta ce se pravno preduzeti protiv, sada vec bivseg ? Gradjani Opstine Srbobran su dobili “bitku” ali sada je najvaznije dobiti “rat”. Velika borba bi tek sada trebala da pocne. Zar ce i posle svega gradjani Srbobrana dozvoliti da se na ovu pricu stavi tacka? Ne treba dozvoliti da prodje ” Pojeo vuk magarca”.

  Treba mu dozvoliti, barem u ovom momentu, da on SAMO MISLI DA JE “DOBROVOLJNO OTISAO”!
  Dozvolicu sebi da unesem malo sarma u ovu veoma ozbilju temu, a pandam prednohne recenice”dozvoliti mu da on SAMO MISLI…”. Sigurno Vam zvuci poznato : za coveka koji ima visoko celo, a sa prednje strane glave nema kose, kaze se”da je MISLILAC”. Za onog koji nema kose od pozadi, kazu “da je VELIKI SVALER”. A dali Vam je poznato kako se kaze za onog koji nema kose ni spreda ni od pozadi? Eeeh, “ON SAMO MISLI DA JE VELIKI SVALER”.

  Srecna i vesela predstojeca Petrovdanska slava i svako dobro.

  https://youtu.be/m-bUaHqjCOw

  July 4, 2017 at 10:48 am
 • Nebojša Reply

  Kod Dunđere u bašti zanimljiv skup a predsednika nema , niste ni počeli raditi a već pravite struje unutar stranke.
  Radivoje na Neškovim grškama uči i vladaj, ali ne narodom već tom bandom . Nek i oni odu sami!!!

  July 4, 2017 at 11:42 am
 • ne pojmnjivo Reply

  Posle svega u Srbobranu treba zabraniti rad SNS,zbog nanošenja velike štete građanima.

  July 4, 2017 at 2:16 pm
  • Osmeh Reply

   A ko ce zabraniti?Veliki vodja!?Radivoj treba da bude mudar i da ceskovu svitu marginalizuje,i da se potrudi da popravi sto se popraviti da.Nazadnjaci su velike stetocine al nazalost imaju svu vlast.Tako smo glasali.

   July 4, 2017 at 3:49 pm
  • Didero Reply

   Ziveci u stranoj zemlji …Pitamo se kako je SNS dosao na vladu… Diktatura i korupcija.DS nije bio kvalitetan ali SNS jos gori….

   July 7, 2017 at 8:50 am
 • naprednjaci na sluzbenom putu Reply

  Pa jadan Čestić mora da se brani,a u toj njegovoj odbrani nastradaće Dzekov i Gazepov. Jedan zbog Graditelja drugi zbog Doma zdravlja.

  July 4, 2017 at 2:19 pm
 • Peđa Reply

  Kada će u ovoj zemlji neko odgovarati za bilo šta? Danas smo prisustvovali velikoj predstavi za narod svi drugi idu napred a Srbobran ubrzanim koracima unazad.Stara ekipa od pre dvadesetak godina na sceni i gde nam prođe toliko godina? Crveni BAN postade predsednik pa odmah svoju rođaku uturi u odbornike,pošto je pre samo par meseci zaposlio u Dom Zdravlja.Učiteljica postade predsednik Skupštine a kumovi izbeglice u poslednjem redu zadovoljni.Sve to podrža SPS i Dudvarski tako da je put u propast osiguran.

  July 4, 2017 at 5:14 pm
 • Peđa Reply

  Kada će RADIO SRBOBRAN prestati da krije informacije od građana Srbobrana kojeg plaćamo svi mi iz budzeta i da u svom nazivu skine narodni radio ,a da stavi radio vlasti?

  July 4, 2017 at 5:21 pm
  • slavko Reply

   Bravo!Gdine Stijacicu,molim Vas,dajte neki clanak o cankoliscu,podrepasu,debelokoscu,moralnoj gromadi,ivici smitu.Jedva cekam.

   July 5, 2017 at 7:45 am
 • Melanija Reply

  Terajte bandu.Gazepova,Džekova,Šimpragu,Đuru,Nedeljkovića i sve ostale koji su sarađivali sa Čestićem.Oni su podjednako krivi.

  July 4, 2017 at 5:41 pm
 • Gizela Reply

  Ceo dan se smejem.Vidim da se može.
  Hvala slobodnom srbobranu.

  July 4, 2017 at 5:43 pm
 • Tuk Reply

  Ej Dzek se hvali po selu da je on oterao Cestica….
  Lazovcino kako te nije sramota da to pricas,kad svi znamo ko je za to zasluzan.Ti si lazovcino i doveo tog lopova i da imas i malo casti otisao bi sam.

  July 4, 2017 at 5:47 pm
 • svetlana Reply

  Stvarno Džekov nemoj više.Dosta si nas zamajavao tvojim lažima i tvojom brigom za Srbobran.Molim te e brini se više,jer od tvoje brige uvek na kraju mi najb.mo.Odlazi sotono.

  July 4, 2017 at 6:32 pm
 • benko Reply

  Zasto su ostali svi na funkcijama.Kakava je ovo sprdacina sa nama,kao da smo mi maloumnici neki.Taj sns je uzas zivi cim moze da dozvoli tako nesto.

  July 4, 2017 at 6:35 pm
 • elanovac Reply

  Izlazite Gazepov i Dzekov iz nasih zivota ! Nece se vise dogoditi da se propusti 6.oktobar,a toga dana neka bitange i lopurde nasega grada dobro drze gace,auuuuuu sta ce ih snaci.

  July 4, 2017 at 6:51 pm
 • Simon Reply

  Vam materina… zapamtićete vi ovaj narod.

  July 4, 2017 at 6:53 pm
 • znamjavas Reply

  Kao što je red i običaj čestitam gospodinu Paroškom izbor za Predsednika opštine. Možda je malo cinično čestitati čoveku koji je nasledio Neška Čestića, posledice čijeg (ne)delovanja će Srbobran još dugo osećati. Nadam se da je novi predsednik dobro razmislio pre nego što je prihvatio ovo odgovorno mesto u ovako osetljivom trenutku. Tok sednice nije vredno komentarisati, jer je to najmanje ličilo na skupštinu jedne ozbiljne opštine. Sam govor, očekivano, kao da Srbobran do sada nije imao vlast i da se sve izdešavalo samo od sebe. Ista priča, ista obećanja. Još jedno je sigurno, ništa iz ovog govora neće biti ispunjeno ukoliko novi predsednik ne raščisti sa kadrovima koje je filtrirao čovek koji je ispario, a nije podneo izveštaj čime se to on bavio za vreme svog mandata. Mi znamo, ali hteli smo to da čujemo od njega.
  U svetu je običaj da se čoveku koji je tek izabran da 100 dana, pre nego što se oceni njegov rad. Ja sam za to da se ta prilika pruži i gospodinu Paroškom. Da li Srbobran ima vremena za čekanje? Očigledno ima, jer ako je 4 godine čekao Zorana Mladenovića, ovo vreme Neška Čestića, korektno je dati makar 3 meseca novoizabranom predsedniku. Zbog stanovnika Srbobrana voleo bih da uspe u svojim namerama, ali poznavajući njegovo okruženje ne mogu reći da sam optimista. Čak naprotiv.

  July 4, 2017 at 6:55 pm
 • draža mi diareja i Dzekova Reply

  Koga Dzekov u autu voza taj bolje da se zelenih ringlova najeo,pa proliv dobio, i tako usran bar bi se mogao oprati,a ovako ko je sa Dzekovim u društvu oprati se neće do kraja života – usran će ostati.
  Tako je Dzekov i Čestića u Sloveniju vozao…

  July 4, 2017 at 7:20 pm
 • za njih nema sramote Reply

  Najveca stranka u Srbiji a da selektira i iznedri ovakve ljude,pa ste je ovo,da li je to moguce???Ovo je sve Dzekov zapoceo,i hvalio se da je doveo Cestica a sad ga fol on oterao.Oterali ga sa viseg nivoa da ne sramoti SNS iz tako male zaostale opstine!!!”Ideolog” ce se provuci i ostati nekaznjen al mu zao para iz Slovenie(dzabe je vozio Neska svojim pezoom) a nezna ni kako ce proci sa Sutomorom-gde je on tu).Kako ce saradjivati sa koalicijom kad Mladenovica ne moze da “vidi” i podmece mu iza svakog “coska”.Al tu je njegov kum Gazepov koji je do onomad sns nazivao fasistima i bez “interesa” naprosto ih zagotivio☺☺☺.Narod bi rekao…poslednji svet!!!Ko moze, kofer u ruke i ovako lepo mesto nek i dalje unistavaju pohlepni koji sve ovo rade u “interesu” gradjana (cast izuzevima svakako).Dva kuma ce dotuci ovu bedu od mesta a nekada bogatu sredinu,ovde se zivelo po meri coveka ali sofer kupi i Ratarstvo..na redu je Graditelj.To nije kraj,otici ce Sutomore,hotel i zemljoradnicka zadruga…kome,videcemo???

  July 4, 2017 at 7:22 pm
 • doktorka platno beleše... Reply

  Sakaj me majko,karaj me…
  samo Gazepovom ne daj me.

  July 4, 2017 at 7:24 pm
 • Peđa Reply

  Za radi istine neki ljudi u februaru 2016-te god su odbili da budu na odborničkoj listi sns-a ,a pojedini hrabri su 26.10.2016-te u vrhu sns-a Beograd predali izvršnom odboru punu fasciklu dokumentacije sa dokazima šta radi Neško Čestić na lokalu u Srbobranu sa svojom svitom pomagača .Odbili su zaštitu agencije za borbu protiv korupcije .Ovo je tek početak a nastavak sledi.

  July 4, 2017 at 7:55 pm
 • Peđa Reply

  Milena Alargić trenirala za funkciju predsednika Skupštine .27.05.2017-te god Ljuština Bogdan zakazao izbornu Skupštinu SUBNOR-a Milena Alargić vodila Skupštinu SUBNOR-a a zapisnik Vesna Vasić svi troje u kumovskim vezama .Nakon obavljenog posla Milena otrčala kući stvila obaveštenje sa slikama na svoj fejsbuk odmah je stigla čestitka od Neška Čestića za dobro obavljen posao nagrada sledi u subotu SUBNOR dobio autobus i izlet o trošku građana Srbobrana .

  July 4, 2017 at 8:45 pm
  • Radnik Reply

   Ovaj sto se potpisuje kao Pedja.. to je bivsi clan SNS-a koji je bio I vozac hitne pomoci. Posle prestanka radnog odnosa presao u stranku Velje Ilica.
   Pa sada objavljuje svakojake gluposti u komentarima za sve svoje bivse partijske kolege.
   Pedja kako te nije sramota.
   Tvoja stranka nece na lokalu imati vise 0.5%

   July 7, 2017 at 4:40 pm
   • znamjavas Reply

    Uvek me nasmeje i razgali kada se neki bot popiše kao “radnik”. I još drži moralne lekcije. Kako si lepo definisao bezobzirno izbacivanje sa posla (pitajte doktore Hitne pomoći) – “prestanak radnog odnosa”. Ti mu dođeš kao neki šaljivdžija iz doba samoupravljanja. Ne znam ko je Peđa, ali bez obzira na to njegovo je pravo da se učlani u bilo koju stranku. Ti se “radniče” izgleda umesto Izvoda iz matične knjige rođenih odmah dobio člansku kartu SNS. Pročitaj (ako ti nije naporno) desetine komentara koji razotkrivaju mafijaško – kriminalno delovanje tvojih partijskih “prijatelja”. Ja na primer nisam promenio stranku, i od 2015. god. ne znam da li sam još uvek član (mada me vode u evidenciji). Član sam SNS skoro od osnivanja i imam pravo da kritikujem ove koji su od ove stranke napravili zlo kakvo se nije moglo ni zamisliti. Zato “radniče” radi i ćuti, a javi se samo ako nađeš nekog pametnog da ti napiše nešto. I na kraju više vredi 0.5% poštenih glasova, nego 55% skupljeni potplaćivanjem, ucenama, pretnjama, lažima, krađom glasova, prebijanjem, medijskim mrakom, izd. Makar kod moralnih ljudi.

    July 9, 2017 at 10:08 am
 • pikica Reply

  Sada dolazi garnitura semenkara-marksiste.

  July 4, 2017 at 9:41 pm
 • nada umire poslednja Reply

  Ko nema u glavi,ima u nogama…Nesko pobeze!!!Da je bar malo vracao u “bazu” bio bi zasticen ko Gaja,ovako,ode bez pozdrava.E ovo je Srbija!Zato mladi ljudi odlaze masovno trbuhom za kruhom,stari ostaju jer nemaju kud,opste stanje:beda,tuga…beznadje,za utehu,od loseg ima i gore i kao jos nismo dodirnuli dno,a neznamo da smo ispod dna!Bitno je da Neskovi saucesnici iz najvece vlasti u Vojvodini u koaliciji imaju resenje za preporod Srbobrana,sve dok ga ne dovedu do nivoa mesne zajednice,nazalost!!!Ocekujem da ce Dzekov opet voditi glavnu rec,da ce dosanjati “ponton za pesake” ispod mosta i bar jedan kruzni tok,jer to je po njemu kao da je “otvorio” radna mesta i od tog moze da se zivi!A puna mu usta bila dovodjenja investitora u kampanji pred izbore,ta cekali su u red,”jedan po jedan” …idi molim te!Tako “obrazovan” i radi sve u “interesu” gradjana(necemo sad o Graditelju,Sutomoru…ma to je njegov privatan biznis i nas ne treba da je briga za to!!!☺).Kao sofer i Elanu mnogo je doprineo i “stedeo “da kupi Ratarstvo,e to je pravi primer kako stedeti,otkidati od usta i kupiti kapitalan objekat cuvenog Elana.Za tako nesto je dovoljno imati a,b i c kategoriju …i preko noci postanes “gazda”.Narod iz Elana zna da je to sve “posteno” steceno,i sad se ide dalje…postaje se neko ko kadruje,postavlja i menja direktore i predsednike!!!Ali …nicija ne gori do zore,neko to vidi od gore…Boze pomozi ovom narodu,bezboznici mere nemaju.

  July 4, 2017 at 11:19 pm
 • 6.oktobar Reply

  Kada je uvideo da u slučajevima ” Sutomore ” i “prečistač za vodu ” nema njega,on rešio da otera čoveka,pa sada laže narod da ga je oterao zato što je “preterao”.Prekini lažovčino da lažeš Srbobran,ti si najveća bolest ovoga mesta,sva sreća razotkriven si i sada se samo čeka ……Sve ćeš jednog dana platiti, SIGURAN BUDI.

  July 5, 2017 at 3:40 am
 • 6.oktobar Reply

  da imate imalo svesti i obraza, podneli bi svi ostavke i raspisali izbore. A ova burazerska stranka da ima u sebi D od demokratjie raspustilabi ovu grupu interesdzija. Pa dasu promene sto sad ne pregledaju te sve sto su do juce ljubili Ceska, aj da vidimo koliko je ko uzimao od kolaca,julnet, pezo ,snsradio, kosaci ova ekipa oko svm, mogu sad svi da se hvale kako su ga oterali, Repovi iz austrije su njega oterali e toje glavni problem

  July 5, 2017 at 5:02 am
 • clan Reply

  Todor Šimpraga, Ilija Gazepov, Mića Reljić, Đorđe Dzekov,Đorđe Debeljački moraju napustiti naprednu stranku, ako čelni ljudi stranke žele ozbiljnu priču u Srbobranu!
  Opštinsko veće da napuste isti kao i svi kadrovi SPS i SVM-a!!!
  Podpredsednik opštine i zmenik predsednika da podnesu neopozive ostavke.
  U suprotnom neka sadašnji predsednik raspiše LOKALNE IZBORE!!!

  July 5, 2017 at 9:16 am
  • slavko Reply

   Tacno tako,kako sa navedenim ljudima moze biti bolje?Na novom predsedniku je da pokaze da li ima svoj stav,ili je slepi poslusnik partije.

   July 5, 2017 at 10:33 am
 • clan Reply

  Drago Popović, Slaviša Tešanović, Jole Tešić, Perović Jovan, Peđa Nićin ljudi od poverenja Neška Čestića!

  July 5, 2017 at 9:43 am
 • zolika Reply

  Radivoje juce kaze…pišemo novu istoriju Srbobrana,sada cemo mi pokrenuti sve…,zar stvarno mislite da je ovaj narod lud.Kao vi ste juce dosli na vlast pa ce nam biti super.Svi morate da odete…SVI.

  July 5, 2017 at 10:08 am
 • kamiondzije Reply

  Pa kako sada to?Koga ce Reljici da vozaju (tata i sin) i kako da opravdaju plate u opstini (drzavne plate za privatan prevoz).Mozda se Mica vrati kod Dzeka u Trgo auto,slatki moji☺,pa u duetu ko Paja i Jare iz onog filma!Ma Dzeku trebaju lojalni,mozda ce sad on u Sloveniju da “sredi” papire za precistac kad vec Nesko nije a gomila pozamasna!Takva 2 posla za mandat i dosta,penzioner sofer je uvek bio “skroman”,znamo to svi i Srbobranu.

  July 5, 2017 at 2:32 pm
 • dzabe nam sve Reply

  Marksista Paroski i socijalista Mladenovic ponovo na istom zadatku!Nekada vodeci clanovi SPS ,sve do 2000 g. se razisli i da nekazem,gledali se preko “nisana” i sad ponovo krecu u “preporod” Srbobrana.Znajuci velike razlike medju njima,mora da imaju odredjenog mirotvorca,inace,kako da funkcionisu?Neko kaze,dosle nam devedesete uz nezaobilaznog druga Necu (“strucan i obrazovan”)…ko nam je kriv,prosao odavno 6-ti oktobar 2000. i sve se ponovo vrati.Nikad se pameti necemo nauciti,zato smo tu gde smo…

  July 5, 2017 at 3:38 pm
 • Iznogud Reply

  Nema nam bivseg precednika kroz selo da nije on u padincu?Ala ce da propeva za sve ostale onda

  July 5, 2017 at 6:15 pm
 • Peđa Reply

  Zar je moguće da u Srbobranu vlada kolektivna amnezija ? Zaboravilo se šta su dotična gospoda radila u bliskoj prošlosti kao i crveni BAN Paroški .Takvima kao on sa pratećom kamarilom netreba dati ni dana već naprotiv po hitnom postupku poreklo imovine i oduzimanje svega nelegalno stečenog.Ovo je malo mesto i sve se zna samo je problem što se priča po ulicama ,a kada treba imati petlju nešto uraditi malo je pravih. Nova vremena donose nove ljude a svi ovi dosadašnji biće zbrisani iz političkog života Srbobrana i to neće raditi nikakav vrh SNS-a, SPS-a…. već to moraju građani Srbobrana. Najveća snaga je u narodu.

  July 5, 2017 at 7:32 pm
 • Peđa Reply

  Neće dugo proći a rezultati nove to jest stare postavke opštinske vlasti će izaći na videlo .Srbobran je krenuo strmoglavo nizbrdo i ovaj put stiže do dna. Elanove perjanice ponovo u sedlu.

  July 5, 2017 at 7:59 pm
 • Drača Reply

  U svemu ovom najljepše je slušati komentare podguznih muva koje su ga do juce dizale u nebesa a danas pljuju po njemu kao da im je najgori od sve dece. Jebi ga česko sa kim si takav si.Sam si biro ali ne brini stići će te oni brže nego što se nadaju. Neće vam biti dosadno.

  July 5, 2017 at 8:29 pm
 • tuga od zivota Reply

  E ovoj ekipi jos Boba nedostaje,da piju kafu…hahaha

  July 5, 2017 at 9:36 pm
 • Bogdan Reply

  Molim urednika ovog sajta da posveti jedan tekst cuvenoj Cesticevoj desnoj ruci Caji.Znamo da znate sve i o njihovom brackom poslovanju,o sisanju (gradjana) i o fudbalskom klubu.Ako je istina to sto se prica i prepricava po selu mnogi ce za predcednikom…

  July 5, 2017 at 10:06 pm
 • Raša Reply

  E moj Džekov….ti si doveo Čestića,kleo se u njega.Da nam je da vidimo i tvoja leđa pa da nas sunce počne ponovo grejati.

  July 5, 2017 at 10:09 pm
 • znatiželjni Reply

  Milane.Dali je istina da je i Mladenović osuđivan?

  July 5, 2017 at 10:10 pm
 • unčić Reply

  Koja je ovo banda.

  July 5, 2017 at 10:11 pm
 • ruža Reply

  Dobar ste naslov dali.Sve je isto samo njega nema.Ostala ekipa da klama i dalje…Dokleeeeeeeeeeeeee.

  July 5, 2017 at 10:12 pm
 • brat po materi Reply

  Caja druže neću te odati.

  July 5, 2017 at 10:14 pm
 • zar i tu Reply

  Urednice,ako se vec bavitem izvestavanjem o nasem malom mestu,proverite zasto stoji skela oko Katolicke crkve a moleri ne krece???Da li je moguce da je bivsi obecao pare po sistemu “pola pije pola sarcu daje” a svestenik se uplasio i nema slike nema tona!!!Ako je istina sto se prica,onda…napredno kao u celoj Srbiji.

  July 6, 2017 at 6:16 am
  • Milan Stijačić Reply

   Znam šta se desilo i u tom slučaju.Šta reći,osim,bedno!

   July 6, 2017 at 1:05 pm
 • Kiss Csaba Reply

  Dragi moji sugrađani ( Srbi i Mađari)! Zar nismo pomalo svi krivi što smo tu gde smo!? Znate ne volim kritiku samo radi kritike. Treba biti i samokritičan. Ko je glasao za ove ljude. Mi! Možemo se stideti zbog toga, kajati se ali je to činjenično stanje. Postoji jedna dobra mađarska izreka: ” Ako uđeš u svinjac, teško ćeš iz nje izaći neuprljan”. Nažalost to važi i za naš politički život. Ali pomalo smo i mi kao narod krivi za to. Podložni smo da glasamo za one koji obećavaju, nama niko nije posle dovoljno dobar, svi kradu, itd.itd. Hajde da počnemo sami sebe da menjamo. Da na sledećim izborima glasamo za nekoga za koga znamo da je pošteni Srbobranac. A kada dođe na vlast, da ga podržavamo. Čak i u njegovim greškama. Ja verujem da ni poštenom političaru nije lako ako se trudi, a dobija samo kritike. Treba mu naša podrška, da bi bio uspešniji. Znate još u starom veku, u grčkoj demokratiji, bilo je časno biti političar. Ali ako mi stalno samo kritikujemo časni ljudi se i neće prihvatiti tog posla. Mi kao narod moramo svojim stavom i ponašanjem da podržavamo taj preokret, inače smo otišli u nepovrat. Naravno moramo podržavati i zahtevati od državnih organa da rade svoj posao valjano. Pa molim ako je nekome mesto iza rešetaka nek bude tamo. Tu ja vidim našu odgovornost kao naroda. Ili sam naivan?

  July 6, 2017 at 5:06 pm
 • Kiss Csaba Reply

  I da, gospodine Stijačiću! Nadam se da mi nećete zameriti što se obraćam ično vama. Sviđa mi se Vaš Slobodni Srbobran. Odvažan je, hrabar. Bori se za istinu, zadovoljava čovekove iskonske potrebe za pravdom (kao basne i fabule u srednjem veku, kao Slobodna Evropa u komunizmu). Ipak hteo bi nešto više od žestokih međusobnih obračuna, blaćenja svega, komentara veoma niskih strasti što šire negativne vibracije. Razmislite o tome da razvijete sajt na nivo gde ljudi svih kalibara traže izlaz iz ove beznadežne situacije. Duboko verujem da smo dovoljno pametni i dobri ljudi. Treba samo dati šansu da to raste u nama. Ako ste već razvili ovaj sajt i vi imate deo odgovornosti za budućnost našeg Srbobrana.

  July 6, 2017 at 6:17 pm
 • kompleksaš Reply

  Bedan si i jadan Paroški kada si pristao da budeš Čestićeva zamena,ta funkcija posle ovog skandala više pripada Reljiću nego tebi.Mnogo si bedan i iskompleksiran,to mi govori da ni ti ništa slavnije proći nećeš.

  July 6, 2017 at 6:27 pm
 • unazadili ste nas Reply

  Napredno socijalisticka selekcija ljudi,cini mi se najgora u istoriji Srbobrana.Ispisace im se ploca sa imenima,da vise niko ne pomisli da ovako osramoti,ponizi i Srbobran dovede do kolapsa i u red zaostalih nerazvijenih opstina.Ovo Vam nikad niko nece oprostiti.Gde su Vam obecanja pred izbore,nasi na svim nivoima vlasti,stizu “sigurno” velike investicije?Ni na ulicama vise nema ljudi,uvukli se u kuce i tuguju a tajkuni kombinuju kako “upravljati” Sutomorom,a gde je precistac za kanalizaciju?Ko od Vas ima autoritet u politici i gde se Vi takvi mozete pojaviti da dobijete pare za razvoj opstine?U domu zdravlja bolesna atmosfera,zagadi je onaj sto Vas zvao fasistima a Vi mu dali novu opstinsku kucu da “meri secer”,ako se to tako kaze,bruka i sramota,i to sve pred penziju da mu ne bude dosadno,a mozda bude i “baksisa”!Dok ne ode u penziju,proverite da li je vratio sve aparate iz Doma zdravlja,da li su vraceni sa “pozajmice”.Do juce ste hvalili i kuneli se u sad vec bivseg predsednika,a danas ga pljujete,to se kaze biti licemer.Volite SNS-SPS i Srbobran do poslednje zute banke.Odbornicima dajete po 10.000,00 din mesecno da cute,a vodje kolo vode i merkaju kako se sto bolje naplatiti do kraja mandata.Bacate narodu prasinu u oci,te NALED,konzuli,ambasadori…a budzet potrosen za ovu godinu.Imate 3 kancelarije (sns) u mestu,odkud Vam pravo na to a narod gladuje.Skidajte plakate jer su prosli izbori i izdajte te lokale.Srbobranu su potrebni domacini,sto rece Palma,a ne ovi grebatori ,poltroni,preletaci koji su stranacki zaposlili cele porodice,samo Vas gledamo…

  July 6, 2017 at 6:59 pm
 • kankaras Reply

  Lopovei,lopovi,lopovi,lopovi,lopovi,lopovi,lopovi,lopovi,lopovi
  IMA NJIH JOŠ,NIJE ČESTIĆ JEDINI.

  July 7, 2017 at 3:21 am
 • ko da ih sve Reljić birao... Reply

  Šta je ovo ?
  Jednan uhapšen iz fotelje,tajkun krade Graditelj,doktor krade Dom zdravlja,četvrti tuče ljude u Nadalju,peti reketira ljude po Nadalju,… aman kako ovu nesreću zaustaviti?
  Ovakve bandite na jednom mestu ni u zatvoru nema,i tamo je bar po koji nevin.Ovde takvih nema.

  July 7, 2017 at 3:31 am
 • dobro ga znamo Reply

  Sve je ove “birao” Dzekov,Cestica je prvo doveo u Graditelj pa za predsednika opstine uz pomoc “veza” u NS;a sad se uvukao u misju rupu kad su provaljeni za sve mahinacije (Sutomore,precistac,kosenje zelenih povrsina,uplate za neuradjene radove…ma unapred potrosen budzet…muzika za slavu 2,5 miliona…ma nema kraja).Paroski ako imas malo pameti,pazi se tajkuna,taj nema meru,pogledaj sliku ovog teksta… i kad spava taj kuje planove kako na lak nacin do tudjih para,a posle sve svali na druge…njegov oproban i dokazan recept…od sofera do tajkuna.

  July 7, 2017 at 11:55 am
 • Peđa Reply

  Sve je isto samo njega nema najverovatnije postaje svedok saradnik pa peva Reljća ,Gazepovog ,Nedeljkovića ,Šimpragu,Paroškog koji je lake ruke potpisivao mnoge papire,a sada tvrdi da ništa nije znao.Po dojavama iz SNS-a Srbobran opšte rasulo i raspad sistema a krenula borba novih -starih poltrona.100% sigurna informacija da je par saučesnika iz SNS-a Srbobran ako bude pozvano na svedočenje sprmno da kaže istinu za radi svojih guzica ,slobode i intresa.

  July 7, 2017 at 5:34 pm
 • Miller Reply

  Baš tako…sve je isto samo njega nema…
  Tresla se gora, rodio se miš!
  Posle svega sve je po starom, kao da je on i dalje tu. Ja da nisam kod tebe Milane pročitao da je otišao ne bih ni znao, žali bože što sam Srbobranac. Nijedan drugi medij nije ništa objavio, a niti će…
  Tuga…

  July 8, 2017 at 6:58 am
 • znamjavas Reply

  Lepo sam u, možda i preteranom broju komentara prosto molio opštinsko rukovodstvo SNS DA SE DOZOVE PAMETI i da shvati da ova vrhuška nema podršku ni stanovnika ni “članova”. Šta sam dobio, najgore uvrede i diskvalifikacije, prozivke za ono i što sam radio i (i mnogo više za ono što nisam uradio), To čeka i vas koji ste najzad progovorili o stvarima koje znate i koje vas tište pod vladavinom ove mafijaško – kriminalne – nestručne vlasti. I molim vas da ne odustajete. Dok god ovim mestom upravljaju: Paroški, Džekov, Gazepov, Nedeljković, nesrećna Milena, tabadžija Šimpraga, Cica Popić, medijski moguli Ivica Šmit i Cvrčak, dinastija Debeljački, siva eminencija Bore Kutić i sl. propast je zagarantovana. Na vama je da jednom i zauvek kažete ne ovim moralno posrnulim osobama. Možda i Čestić doda nešto na ove diskusije.

  July 8, 2017 at 10:30 am
 • "nebeski narod" Reply

  Kako ce stado bez magarca???Citam stampu i naidjoh na ovaj citat.Naravno ovo nema nikakve slicnosti sa ovim tekstom…ma ajde begaj…ma kakvi,eto simpaticno zapazanje jednog profesora sa drzavnog fakulteta,koji se redovno skolovao (osnovna,srednja,fakultet,mr.,dr)…☺,ali sada mnogi na fukcijama nece da gube vreme,posle osnovne…”stede,stede”…pa na privatni fax i odma tkz. toma diploma (master menager)…ko zna zna…pa se uclane u vodecu stranku i eto funkcija…”tezak i mukotrpan put” !!!Sistema nema,poltronstvo na ceni…mladi se iseljavaju,a stariji kazu,moze i gore od ovog???

  July 8, 2017 at 1:09 pm
 • srbobranac Reply

  ološ…

  July 8, 2017 at 2:51 pm
 • ceka vas jetrena pasteta Reply

  E sad Srbobrane dragi pitam tebe.Da li je vredno zaustaviti svoju decu u mentalnom,psihofizickom i svakom drugom razvoju za jednu litru ulja,kilo secera,dve pastete ? Da li si Srbobrane dragi kada si glasao za lopovsku bagru pomislio u opste “sta ja to od sebe cinim” sve zarad jednog dnevnog obroka? Mene ova srbobranska bagra kupi za kesicu makarona,a nakon toga (posle izbora) pokradu sve sto se moze pokrasti,ili u prevodu na pastete (mozda lakse razumes) to iznosi toliko debelog jetrenog namaza da njihovi bolesni lopovski mozgovi to ne mogu ni da zamisle,a kada bi i toliki “namaz” videli… i to bi verujte mi pozeleli da ukradu.
  Ko su ti ljudi koji su po kucama isli i vas ubedjivali da svojim glasom pomognete da Cesko Nesic dodje na vlast sa svojim savetnicima za gangsterluk Graditelja,Doma zdravlja, …. da vas podsetim to su bili :
  Pop milicajac, Mica Reljic, Steva Opancar, i ….. ??? Sta sada vi kazete za ove ljude ??? Kome oni mogu izbornu kampanju voditi ??? Pogodili ste – SAMO GORIMA OD NJIH. Mislim da ce bar polovinu njih od gore navedenih snaci upravo najgora kletva,a to je…, za sva tri obroka (u cetiri zida) dobijace ono sto su po kucama sirotinji delili – ” jetrenu pastetu “!

  July 8, 2017 at 4:29 pm
 • obozavaoc Reply

  Super je ako je istina da Pinkova zvezda Rajna peva za Petrovdan!?

  July 8, 2017 at 9:30 pm
 • istina Reply

  gospodine Stijacicu,
  po drustvenim mrezama rasprostranjene su fotografije srbobranskih naprednjaka gde su se zajedno sa Neskom Cesticem slikali na prijemu kod Aleksandra Vucica.Na toj fotografiji su tacno :
  Nesko Cestic sa suprugom Rajnom,Djordje Dzekov,Ilija Gazepov,Sipraga Todor,Mica Reljic sa suprugom Biljanom,Paroski Radivoj,Debeljacki Radivoj,Jovanovic Milos,Milena Alargic,bivsa supruga Sase Kovacica…molim Vas gospodine Stijacicu ova fotografija je od istorijskog znacaja zato sto su svi koji su odgovorni za lose stanje u Srbobrana, na njoj, na jednom mestu, i drugi razlog je taj sto skoro svi sa te slike danas govore kako su oni bili protiv takvog Cesticevog rada i da sa Cesticem oni nikada i nisu bili u dobrim odnosima.
  kao vas citalac predlazem da u nekom narednom prilogu samo objavite ovu fotografiju,BEZ TEKSTA,i tada prepustite nama gradjanima da o toj fotografiji mi tekst u vidu komentara i napisemo.
  ako fotografiju nemate,javite mi i ja cu vam dostaviti.Ova fotografija govori vise od reci!

  July 9, 2017 at 2:28 pm
  • Milan Stijačić Reply

   Objaviću naravno.

   July 9, 2017 at 2:48 pm
   • miki Reply

    podrzavam predlog

    July 9, 2017 at 5:13 pm
  • bravo Reply

   Ovo je super predlog! Stijacicu neka ovo bude inicijativa tvojih citalaca koji podrzavaju tvoj sajt.Licno pozdravljam ovu ideju sa objavljenom fotografijom krivaca Cesticevog krim, ponasanja i smatram takodje da sve one koji su krivi za ovu pljacku treba da budu izlozeni komentarima naroda.Neka ovo bude primer kako ce proci svaka naredna garnitura politicara koja se bude upustila u zloupotrebu vlasti

   July 9, 2017 at 4:42 pm
 • molim vas Milane Reply

  Hej ja nisam video tu sliku.Molim vas objavite je nekako.

  July 9, 2017 at 7:10 pm
 • robika Reply

  Zajednicku sliku SNS funkcionera sam video i mislim da bi bilo jako zanimljivo okaciti je na naslovnu stranu ovoga sajta.Zasto da ne? Neka ti ljudi sa slike sami sebe vide ko su i sta su nakon spektakularnog “nestanka” Neska Cestica.

  July 10, 2017 at 3:25 pm
 • sojic Reply

  Urednice cekam fotografiju ,nisam imao prilike da vidim!

  July 10, 2017 at 8:15 pm
 • Kiss Csaba Reply

  Motami se po glavi jedno “naivno” pitanje, zar služba za protokol Aleksandra Vučića, ko drži u ruci uvaženu funkciju predsednika Republike Srbije, nije trebala znati koga poziva na inauguraciju? Ne zbog toga da ne diskredituje Vučića ( on je to učinio za sebe kada je obećao, pred izbore, da će povećati platu prosvetarima od juna, i naravno nije uradio) nego radi uvažene funkcije koju popunjava i koju nebi smeo da okalja lažnim obećanjima.

  July 12, 2017 at 1:54 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *