Poštovane komšije!

Poštovane komšije!

 

 

Kada govorimo o plemenitosti i uzvišenosti čoveka, pre svega pomislimo, na čovekoljublje, dobročinstvo i želju da se pomogne drugima, pomislimo na naše komšije koje su za nas uvek tu, spremni da pomognu.

 

Upravo podstaknuti našim dobrim komšijama, smo se i odlučili da oformimo udruženje građana pod nazivom Dobre Komšije, u želji da se afirmišu neprolazne vrednosti dobrote i humanosti!

Naši ljudi, ma koliko živeli teško, zauvek su obojeni koloritom dobrote. Oni imaju poseban šarm, širok odnos prema drugima, tradicionalno gostoprimstvo, sposobnost da izgrade prijateljstvo.

Te divne osobine želimo da istaknemo u prvi plan, a neiscrpna je lista dobrih ljudi iz našeg komšiluka.

Svako može da pomogne na svoj način i time doprinese vraćanju poverenja, koje nam danas nedostaje.

 

U ime neprolaznih vrednosti ljudske dobrote i humanosti, koje možda u životnoj svakodnevnici, nakratko smetnemo sa uma, vrednosti koje su večne i koje su svetionik smisla ljudskog postojanja, srdačno vas pozdravljamo, u nadi da će te nam se pridružiti.

 

Vaše komšije.

Share this post

Comments (4)

 • Mirjana Reply

  Svaka vam čast.Ideja je prelepa i za svaku pohvalu.
  Sa velikim zadovoljstvom ću vam se pridružiti.

  March 1, 2018 at 6:26 pm
 • Samo gledam sta se radi Reply

  Ocekuje se da urednik napise koju rec kako se “od teretane” moze za kratko vreme kupiti stan u Novom Sadu i stanovi u zgradi iznad stanova policije…mozda ce nici tetetane k’o pecurke posle kise…to je tako kad pogodis “pravi” pos’o pa te “krene”!!!

  March 1, 2018 at 9:04 pm
 • HRT Reply

  To vas boli?
  Da se i vi bavite nekim poslom imali bi isto kao i on a možda i više!

  March 2, 2018 at 8:40 am
  • RTS Reply

   To ne bili. Boli glupost onoga ko može da napiše ovakav komentar. Od teretane kupiti stan u NS? I molim za savet, kojim poslom da se bavim, makar da zaradim za garsonjeru?

   March 3, 2018 at 10:07 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *