Pitaćemo predsednika.

Pitaćemo predsednika.

 

Zatrpan mi je sajt.

Čitaoci mi svakodnevno postavljaju pitanja u vezi sa dešavanjima na srbobranskoj političkoj sceni, valjda verujući da sam dobro obavešten, i da svuda imam svoje insajdere.

Nažalost, moram da vas razočaram.

Nemam nikakve insajdere i nisam čovek koji je omiljen kod ljudi koji se bave politikom ili koji tumače politiku. Ne družim se sa njima (mada neki misle suprotno) i ne slušam njihove tračeve.

Naš odnos je odličan. Oni mene mrze, ja njih prezirem.

O današnjoj vlasti mogu mnogo toga da napišem, jer ih dobro poznajem. Upoznao sam njihov mehanizam rada i način razmišljanja. Imao sam mogućnost da se lično uverim koliko zaista znaju ili neznaju, hoće li ili neće da učine nešto dobro za zajednicu u kojoj žive, mogu li oni to zapravo, ili ne mogu.

Oduvek sam iznosio samo istinu, pisao o onome što se stvarno desilo, govorio o malverzacijama i prevarama ovih iz vlasti, ljudi, koji su zahvaljujući nepromišljenjim glasačima, došli u poziciju da se bogate na našu štetu. Nisu mi bili potrebni nikakvi insajderi, niko nije stajao iza mene. Samo moj rad. Dovoljno mi je bilo da pratim događaje, i da sam uporan u svome radu.

Tako je i sada..

Obrađujem trenutno nekoliko tema koje su po mom skromnom sudu naj interesantnije, ako ne zbog činjenice da je u tih 5-6 “poslova” blago rečeno “maznuto” blizu 300.000 eura, ono zbog načina na koji je to urađeno.

Ne želim sada da pišem o novom drvoredu na kojem je očigledno “neko” uzeo ogromne pare,(jedna sadnica je plaćena 48.000 dinara???). To i vrabci znaju! Neću sada ni o tome kako su dali 30.000 eura nepostojećim televizijama iz Pertovaradina, o nabavci automobile, o prebacivanju ogromnih para udruženjima građana ili firmama (naravno putem nameštenih konkursa), da bi oni vlastodršcima vraćali deo tog novca. Neću za sada pisati ni o tome šta se radi u Graditelju, u sportu, o zajedničkim firmama pojedinih članova veća i visokih funkcionera SNS-a, o malverzacijama u Domu zdravlja, o toplotnim pumpama ugrađenim u Nadaljskoj školi po ceni od 50.000 eura, o asvaltiranju i izmišljenim asvaltiranjima, niti o tome na koji se način izdaje poljoprivredno zemljište.

Postupiću baš onako kako sam postupio i sa Čestićem.

Prvo ću se javno obratiti predsedniku opštine.

Građani su sve siromašniji i shvataju da su razlog njihovog siromaštva političari koji nas sve obmanjuju i pljačkaju. Traže objašnjenja, traže izlaz iz sadašnjeg stanja, traže odgovore i odgovornost!

Dragi prijatelji, nemojte da se opterećujete kuloarskim pričama, spletkarenjima, “insajderskim” obmanama i spinovanim lažima režima i njihove lične opozicije. To je samo gubljenje vremena i skretanje pažnje sa pravih tema.

Pitaćemo Paroškog! Otvoreno o svemu!

On će, nadam se, pokazati poštovanje prema svojim građanima, pa će nam odgovoriti.

Ili će i on proći, baš kao i Čestić!

M.S.

 

 

Share this post

Comments (5)

 • Smetliste Reply

  Predsedniče misliš li da smo mi srbobranci stoka? Otkuda ti pravo da se ponašaš kao najveća kabadahija kad si običan mali mišić? Dokle misliš da nas kolektivno ponižavaš?

  February 6, 2019 at 5:13 pm
 • Danilo Reply

  A kako je Cestic prosao? Slobodan covek.

  February 6, 2019 at 5:20 pm
 • Milorad Reply

  Ceastić je za ovoga “mala maca”

  February 6, 2019 at 5:46 pm
 • osmeh Reply

  Dajte nešto o švalerkama i predsednikovoj desnoj ruci! Oni su strašni sud….

  February 6, 2019 at 5:52 pm
 • Babić Reply

  Šojić” harem” sanja a naš Šojić u haremu živi svaki dan, o trošku građana. U kabinetu precednika sve same gospođice! Paroški Srećko a po nas Nesrećko

  February 6, 2019 at 6:24 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *