O nama

Poštovane komšije!

U nedostatku slobodnih i objektivnih medija,bili smo primorani da pokrenemo ovaj sajt.

Naša namera jeste,i uvek će biti,da na jedan objektivan i pošten način donesemo naj novije vesti  u vaše domove.Na žalost,živimo u vremenu,koje je medijski mračno,pristrasno i lako potkupljivo.Naš i vaš sajt,Slobodni Srbobran, će pokazati,da se informisati može i drugačije, a da pravo da običan građanin iznese svoj stav i mišljenje, neće nikome biti uskraćeno.

Podrazumeva se, da govor mržnje i vređanje bilo koga,na bilo koji način,nećemo tolerisati.

Ovaj sajt nema političke favorite.

Niko nas ne plaća,niti bilo ko može da nas potkupi,da bi ćutali,prikrivali loše stvar ili bilo koga štedeli ili štitili.Oni koji se bave politikom,posebno na loš način će biti naša svakodnevna meta,bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju.Isti tretman imaju i vlast i opozicija,a oni neka vode računa o svome radu i o tome,koliko, i na kakav način će biti predstavljeni na našim stranicama.

Uređivački koncept ovoga sajta: Blagovremeno informisanje naše lokalne zajednice, afirmacija demokratskog dijaloga i podrška principima ravnopravnosti svih građana u javnom životu.

Autorska prava.

Kompletan sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta www.slobodnisrbobran.com , bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno odobrenje vlasnika web portala www.slobodnisrbobran.com

Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta www.slobodnisrbobran.com ,moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede , u adekvatnom obliku, da je ” informacija preuzeta sa sajta www.slobodnisrbobran.com i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima“.

Osnivač sajta:Milan Stijačić

Svetog Save 14

21480 Srbobran

Adresa portala: www.slobodnisrbobran.com

Telefon:               +381 63 897 40 29

E-Mail-Adresa:  info@slobodnisrbobran.com

Autor i urednik projekta :  Milan Stijačić