Nedajte da vas prevare(uputstvo za glasanje)!

Nedajte da vas prevare(uputstvo za glasanje)!

Naša nada da među članovima SNS Srbobran ima još uvek onih koji su prepoznali pogubnu politiku sadašnje vlasti, pokazala se kao ispravna. Upravo su oni prepoznali i dojavili na koji način gospodari tame u Srbobranu žele da iskoriste nesavršenost izbornih zakona. Radi se o načinu priznavanja pravilnih izbornih listića,tj. kojom malverzacijom će se koristiti izborni odbori, sačinjeni u većini od članova SNS Srbobran. Ovde se nećeu baviti brojem glasača (svakom je jasno zašto ih je toliko), već o najprimitivnijom korišćenju legalnih sredstava u cilju ispunjenja zadatka koji su im zadali oni koji su spremni na sve samo da dokažu da za njih nema alternative.
Da skratim, saveti biračima kako ovi zločinački umovi ne bi olako sproveli svoje namere:
1. NA IZBORNOM LISTIĆU ZAOKRUŽITE BROJ 6. A ZATIM HORIZONTALNOM LINIJOM PREĐITE PREKO BROJA I IMENA KANDIDATA. PO MOGUĆSTVU PONESITE FLOMASTER ČUDNE BOJE (KAKO ČLANOVI IZBORNIH KOMISIJA NE BI MOGLI ISKORISTITI ONA SREDSTVA PISANJA KOJA VAM ONI PONUDE).
2. ZAOKRUŽITE IME KANDIDATA ZA KOGA ŽELITE GLASATI. TO JE SADA ISPRAVAN LISTIĆ.
3. ŠTA STE TIME SPREČILI? PA UPRAVO TO DA ČLANOVI IZBORNIH ODBORA PRECRTAJU VAŠEG KANDIDATA I ZAOKRUŽE BROJ 6.
4. AKO STE DOBILI POZIV ZA GLASANJE ZA OSOBU ZA KOJU ZNATE DA NIJE VIŠE MEĐU ŽIVIMA, DA NIKADA NIJE STANOVALA NA VAŠOJ ADRESI, NEMOJTE GA PREDATI IZBORNOM ODBORU. SAČUVAJTE GA ZA MOMENAT KADA SE ULOŽI PRIGOVOR NA REZULTATE IZBORA I TIME DOKAŽITE PREVARU KOJA JE URAĐENA.
Ovi saveti su krucijalni za sprečavanje već organizovane izborne krađe. Zbog medijskog mraka koji vlada,ukoliko ste u mogućnosti, upoznajte sve članove porodice, poznanike, prijatelje, komšije o načinu na koji ovo zločinačko udruženje želi da ostvari cilj na ovim izborima.
Nema puno vremena, aktivirajmo se još ovo kratko vreme do izbor. Od nas zavisi hoće li PRAVDA POBEDITI NEPRAVDU.
SREĆNO!

Share this post

Comments (6)

 • Peđa Reply

  Neznam ko ovaj sajt vodi ali me čudi da je još uvek živ.Svaka čast!

  April 1, 2017 at 2:27 pm
 • marina Reply

  Svaka cast! Tako cu i uraditi! Hvala,Milane, ziv bio!

  April 1, 2017 at 8:58 pm
 • dragan Reply

  mislim da je dockan vec suse organizovali iz ranije.Nek nam je gospod u pomoci

  April 2, 2017 at 1:19 pm
  • Milan Stijačić Reply

   Svi na izbore.

   April 2, 2017 at 2:14 pm
 • marina Reply

  Obraćam se svim neglasačima, ne onima koji nisu mogli izaći već onima koji to NISU HTELI! Naime, shvatila bih da vam se fućka za ove izbore da živite u Austriji, imate nemačke plate i madjarski pasoš, verujte razumela bih to ali pošto znam da nije tako NE MOŽETE REĆI DA VAM JE SVEJEDNO KADA NIJE. To vam je isto kao da dozvolite da u vašem dvorištu vladaju komšije! To ne ide i, priznajte, to ne bi dozvolili, jer da je tako ja ću odmah izvaditi vašu višnju i posaditi šljivu recimo. Neglasanje nije nešto čime se treba ponositi nego SRAMITI! Da li bi vas bilo sramota da, s oproštenjem, prdnete u pošti ( pošto je ona konstantno prepuna)-naravnoi da bi,e tako treba da vas je i sarmota kada ne glasate! Dokle god se ta svest kod nas ne promeni izlaznost će uvek biti mala. Ne možete reći da vas nije briga, vas možda jeste ali vašu decu nije, njih ste potkopali vašim neglasanjem! Ako smatrate sebe savesnm roditeljem ili budućim roditeljem, trebali ste glasati da obezbedite sigurniju budućnost za svoje potomke a nemojte mi reći da ovi što vladaju, a kakvi su izgledi da će tako i nastaviti zahvaljujući VAMA, da bi oni pružili sutrašnje dobro za sve. To se ne radi palicama i šipkama, narode moj! Trgnite se malo iz te vaše ljušture! Imate narednih 5 godina da o tome dobro porazmislite ako svi ostanemo živi dotle pored ovih batinaša. Danas nije Vučić pobedio, Srbija je izgubila i to sve zbog vas! Da li možete da živite sa tim? Ako da, alal vam k…c! Ko preživi pričaće a najžalije mi je dece moje. Veliki pozdrav svima koji su glasali!

  April 2, 2017 at 7:50 pm
  • Milan Stijačić Reply

   Tako je.

   April 2, 2017 at 8:15 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *