Muke sa SAT TRAKT-om ne prestaju.

Muke sa SAT TRAKT-om ne prestaju.

 

Našeg kablovskog operatera, sada se već može slobodno reći,ne interesuje pretplatnik. Nakon ukidanja Sport-klub kanala, i nikakve želje da svojim pretplatnicima izađe u susret, i taj kanal koji je predviđen ugovorom vrati u programsku ponudu,danas čini još gore.

Od danas korisnici SAT TRAKT-ovih usluga neće moći da prate, Prvu tv,B 92,Hepy televiziju.

U objašnjenju koje smo dobili u kancelariji SAT TRAKT-a, gašenje tri naj gledanija kanala, se pravda time,da su te tri televizije, podigle svoje cene prema našem emiteru i da sada SAT TRAKT mora da podigne svoju mesečnu pretplatu prema nama (to jest korisnicima)

A što to nas gospodo iz SAT TRAKT-a interesuje?

Svi mi smo sa vama sklopili ugovore, po kojima se obavezujemo da vam za vaše usluge redovno plaćamo pretplatu,koju smo utvrdili prilikom potpisivanja ugovora, i to redovno činimo.Da nije tako vi bi nas  u protivnom odmah isključili.

Vi se gospodo po tim istim ugovorima obavezujete da nam isporučite programe iz određenih paketa.

I šta sada?

Kako da vam se suprostavimo i kako mi Vas da nateramo da izvršavate vaše obaveze?

Za veliki broj vaših korisnika ovakvo “objašnjenje” iz mnogo razloga nije prihvatlјivo. Ne mogu da  prepoznaju valјan pravni osnov za ovakav postupak, a što je još važnije ni faktičke razloge koji bi govorili vama u prilog, i dala Vam pravo da se ponašate na ovakav način.

U ovakvom vašem postupku vidimo i neopravdano uskraćivanje informacija i kršenje ugovornih odnosa, odnosno uskraćivanje usluga koje su ugovorene i za koje mi vama plaćamo.

Niste se udostojili ,da nas kao korisnike, obavestite za problem koji može da nastane u vezi emitovanja, i niste nam dali šansu, da se možda opredelimo za nekog drugog emitera, recimo SBB(total tv).

To ste gospodo uradili smišljeno,ne dajući nam šansu da pred novogodišnje praznike izaberemo, šta će mo pratiti na malim ekranima kod svojih kuće. Mislite da imate monopol i da možete da se ponašate kako hoćete.

Ovoga puta ste prevršili svaku dozvoljenu meru pristojnog i poslovnog ponašanja.Ponižavate nas i ucenjujete.

Nadam se da će Srbobranci ovoga puta da vam odgovore na jedini način,da će se udružiti i podneti tužbu protiv vas.

M.S.

Share this post

Comments (20)

 • Sramota Reply

  Treba pod hitno raskonuti ugovore ili skupiti peticiju pa kod odgovornog direktora!!!

  December 26, 2016 at 4:44 pm
  • Milan Stijačić Reply

   Oni iz SAT TRAKT-a će se ovako ponašati prema nama sve dotle,dok im mi budemo to dopuštali.
   Ja lično ću ujutru raskinuti ugovor sa njima i uzeti Total tv,a ima i drugih,kvalitetnih kablovskih operatera.Mene neće više maltretirati,a drugi kako hoće!

   December 26, 2016 at 5:50 pm
 • Grammar nazi Reply

  Khm khm… Tri *najgledanija* kanala…………

  December 26, 2016 at 7:33 pm
  • Jola Reply

   Tri kanala koji emituju smeće od programa i j….e riality gluposti.
   Bolje bez njih
   Mada mi je žao SK1 2 3

   December 28, 2016 at 9:09 am
 • Tasa Reply

  Podrzavam ideju za pisanje peticije. A iako ne uspe peticija svakako ce posle ovog izgubiti dosta korisnika to je sigurno.

  December 26, 2016 at 8:47 pm
 • Tasa Reply

  Izgubice dosta korisnika sada.

  December 26, 2016 at 8:48 pm
 • Tosa Reply

  Da li moze da se raskine ugovor ako je obnovljen pre 3 nedelju. Da sam znao da ce biti ovako ugasio bih ga totalno.

  December 26, 2016 at 9:03 pm
  • Milan Stijačić Reply

   Tošo.
   Svi ugovori mogu da se raskinu pa i ovaj.Ovakva vrsta ugovora može da se raskine i to na njihovu štetu,jer oni ne ispunjavaju svoje obaveze predviđene ugovorom.Ja ću to svakako uraditi već ujutru i već sam obezbedio novog operatera.U svakom slučaju sutra će mo obavestiti naše građane o akciji koja će se sprovesti za zaštitu naših prava.

   December 26, 2016 at 9:09 pm
 • Lala Reply

  Da li je neko postavio pitanje gosoodi iz satraka “zelim da uvedem samo internet od vas” ? Ako i jeste dobio je odgovor-ne moze. Internet je dostupan samo uz paket sa kablovskom tv. Ako ovo gore nije tacno neka me neko demsntuje. Zar to nije monopol i uslovljavanje? Zasto ne bi mogli da koristimo net a preko neta kablovsku tv koju mi hocemo. Prosto neko nudi mnogo bolju uslugu za manje pare. Molim organizatore peticije da i ovu stavku ubace u peticiju jer mi korisnici mozemo da biramo za svoje pare bolju uslugu.

  December 26, 2016 at 10:31 pm
  • Milan Stijačić Reply

   Lalo.
   Upravo tako.U SAT TRAKT-u ne možete dobiti samo internet.Postoji mnogo boljih opcija od Sat Trakt-a i o njima će mo sutra pisati.
   Dakle.Nema potrebe niko da uslovljava naše građane niti da bude monopolista samo zato što su građani ne obavešteni.

   December 26, 2016 at 11:26 pm
 • Kovilj Reply

  I drugi gradovi, sela imaju problem sa Sat traktom. Pridruzujemo se peticiji i tuzbi.

  December 27, 2016 at 5:50 am
  • Dušan iz Bačkog Petrovca Reply

   I mi imamo problem sa njima, ukinut SK jer suskočile njihove cene ka Sat traktu a objasnjenje za ukidanje je bilo, morali biste da doplaćujete po 200 dinara i isplatljivije je da ukinemo programe. Još nisu ukinuli B92, prvu i happy. Kod nas se pisala peticija za SK ali još uvek ništa nije urađeno.

   December 28, 2016 at 7:05 pm
   • Milan Stijačić Reply

    Dušane.
    Ovoj igranci nema kraja.Ja sam uzeo Total Tv.Dođu ljudi i namontiraju sve za dan-dva.Vrhunska televizija,slika,izbor kanala.
    U sledećoj godini će SAT TRAKT podići mesečnu pretplatu ukoliko želite da gledate,Prvu,B92,Hey…Nema kraja bezobrazliku.

    December 28, 2016 at 7:55 pm
 • AdLib Reply

  Predlažem gospodi iz SatTrakta da izbace sve Pinkove kanale, vrate B92 i Sport Klub i uvedu N1. Na isto bi došlo.

  December 27, 2016 at 8:24 am
 • Aleksandar Reply

  Katastrofa, napravi ugovor sa odredenom firmom i posle se kajes, takve firme treba bojkotovati.

  December 27, 2016 at 10:35 am
 • Makija Reply

  Katastrofa…ajde da im neplatimo pa da vidim kako nece moci ?

  December 27, 2016 at 11:52 am
 • LAZA Reply

  Bunili smo se kada su ukinuli Sport klub, bura trajala dva dana. Sada će opet trajati dva dana i oni će i odsad raditi šta hoće. Mi možemo samo naći drugu mrežu. A to je u pojedinim selima problem. Imao sam DIGI TV, ni oni nisu bili ništa bolji. Na žalost, u ovoj državi vas zaj…ju i kada Vi trebata da platite a i kada Vas treba da plaćaju.

  December 27, 2016 at 3:43 pm
 • postar Reply

  Ja sam koristio njhove usluge 10 godina, ali sad su prevršili svaku meru. ugovor sa nima mi je istekao i prelazim u MTS gde ima mongo više kanala nego kod njih. Oni ako ovako nastave neće dugo opstati na tržištu. I mi stanovnici Bačke Topole smo počelida u sve većem broju prelazimo kod drugih operatera.

  December 29, 2016 at 12:48 pm
 • liver10 Reply

  Bio sam dugo godina korisnik usluga Sat trakta i raskinuo sam ugovor sa njima upravo zbog ukidanja tv kanala ali sam ostao zatečen kada kada sam došao da izmirim svoje obaveze i uredni vratim modem. Naime o čemu se radi. Kada sam sa Sat traktom potpisao ugovor o korištenju paketa njihovih usluga u ugovoru stoji da se ugovor potpisije na 24 meseca. Ugovor sam potpisao 26.12.2014 god. i shodno onom što piše u ugovoru (a piše da se sklapa na 24 meseca) Znači moj ugovor sa ovim kabliovskim distributerom ja istekao 26.12.2016. god. Kada sam u Januaru došao da izmirim sve gore navedene obaveze rekli su mi da moj ugovor ističe u martu 2017 god. Rekao sam im da je ugovor datiran sa gore navedenim datumom i da je sa tim datumom i istekao. Njihov odgovor je bio da to nije tačno i da ugovor ističe 01.03.2017. god. jer da se u ugovor ne računaju dva meseca koja vam daju gratis.Pažljivo sam pročitao ugovor i na nijednom mestu u ugovoru na postoji ni slovo na osnovu kojeg se nešto tako da naslutiti. Siguran sam da je u pitanju prevara i zato pazite kad potpisujete sa njima ugovor i tražite da se ugovor datira na datum od kojeg prestaje njihov “gratis poklon” ili sa se u ugovor unese aneks po kojem gratis period ne spada u početak važenja ugovorne obaveze. Ja sam odlučio da ovo ne pustim tek tako i sigurno ću da tužim ne zbog tog što sam im platio više nego da više na takav način ne varaju svoje korisnike

  January 24, 2017 at 9:22 am
  • Milan Stijačić Reply

   I treba.Ukoliko Vam treba bilo kakva pomoć javite se!

   January 24, 2017 at 6:31 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *